Door samen met u, de architect en de aannemer rond de tafel te zitten, door naar oplossingen te zoeken in plaats van te focussen op problemen en – vooral – door gewoon ons gezond verstand te volgen.

Daarom vindt u bij Lippens – Van Loock vooral een feilloze service en dito hedendaagse woonconcepten. We denken niet alleen aan wat u vandaag allemaal nodig hebt, maar ook aan wat u morgen wenst.

U huisvest straks dan wel in een nieuwbouwappartement, toch stelt Lippens – Van Loock in elke fase de vraag: “Willen wij straks zelf in dit appartement wonen?”. Alleen als het antwoord een volmondige ‘JA!’ is, zijn we zeker dat u straks uw appartement ook effectief goed vindt.

Overleg is al jaren het succesrecept bij Lippens – Van Loock. Niemand heeft alleenrecht, iedereen krijgt inspraak. Een credo dat we de laatste jaren verfijnden.

Premium is geen hol begrip - Visie

Lippens - Van Loock wil premium vandaag terug de waarde geven die het verdient. Want kwaliteit primeert in vorm en uitvoering.

Daarom nemen we onze tijd om unieke locaties uit te zoeken, verrassende ontwerpen uit te tekenen en samen met u fijne materialen uit te kiezen voor de bouw van nieuwe appartementen.

Vooral dat laatste is dan belangrijk: bij Lippens – Van Loock hebt u het voor het zeggen. Vanaf dag één zitten we met u rond de tafel om precies te weten wat u wilt.

Standaard op die tafel ligt een stapeltje openheid en eerlijkheid. Dat is voor ons hét fundament van uw droomappartement.

Dat Lippens – Van Loock altijd hun woord houdt, bewijst de voltooiingswaarborg. Een moeilijk woord om te zeggen dat uw droomappartement er sowieso komt. Wat er ook gebeurt. U slaapt dus niet alleen straks op beide oren, maar ook nu al.

Ontdek ons team