Hoek Uitkijkweg en de Albert-I-laan, Koksijde
Layline Residence

We starten met de verkoop van 12 luxe-appartementen. Op de hoek van de Uitkijkweg en de Albert-I-laan bevindt u zich vlak aan het strand van Oostduinkerke en heeft u een vlotte verbinding.

Zilt
Residentie Zilt

Nergens aan de Belgische kust vindt u zo’n perfecte mix van zon, zee en strand. Zilt Residences is gelegen op een unieke locatie, in de duinen en direct aan zee. De prachtige architectuur van Marc Corbiau onderstreept weergaloos uw grandioos zicht op de natuur en laat u uren wegdromen bij een oneindig zeezicht.

Eeklo
Residentie Klarenhof - reeds 30% verkocht

Luxe residentie in het hart van Eeklo. De moderne nieuwbouw komt midden in een groene en rustige parkomgeving. Daarbovenop staat u in geen tijd in het centrum en bent u vlakbij alle winkels. De appartementen stralen een unieke luxe uit. Dit is in perfecte harmonie met de mooie omgeving. Meerdere autostaanplaatsen met berging en garages beschikbaar.

Deerlijk
Residentie De Valk

Op een boogscheut van Waregem, op een steenworp van Kortrijk, vlakbij de E17 richting Rijsel en Gent. Geen betere uitvalsbasis dan Deerlijk om in alle rust tóch overal vlakbij te zijn. Weg van files en parkeerproblemen wanneer het moet, tussen de trends en de hypes wanneer u dat wenst.