Oostduinkerke
Residentie Oostduinkerke

In het najaar van 2023 starten we met de bouw en verkoop van de luxeresidentie te Oostduinkerke.

Zilt
Residentie Zilt

Nergens aan de Belgische kust vindt u zo’n perfecte mix van zon, zee en strand. Zilt Residences is gelegen op een unieke locatie, in de duinen en direct aan zee. De prachtige architectuur van Marc Corbiau onderstreept weergaloos uw grandioos zicht op de natuur en laat u uren wegdromen bij een oneindig zeezicht.

Eeklo
Residentie Klarenhof

We starten in de zomer met de realisatie van een luxe residentie in het hart van Eeklo. De moderne nieuwbouw komt midden in een groene en rustige parkomgeving. Daarbovenop staat u in geen tijd in het centrum en bent u vlakbij alle winkels. De appartementen stralen een unieke luxe uit. Dit is in perfecte harmonie met de mooie omgeving.

Deerlijk
Residentie De Valk

Op een boogscheut van Waregem, op een steenworp van Kortrijk, vlakbij de E17 richting Rijsel en Gent. Geen betere uitvalsbasis dan Deerlijk om in alle rust tóch overal vlakbij te zijn. Weg van files en parkeerproblemen wanneer het moet, tussen de trends en de hypes wanneer u dat wenst.

Geraardsbergen
Geraardsbergen

Momenteel zijn we bezig met de bouwvergunningsaanvraag voor 18 appartementen en 7 grondgebonden woningen in de regio Geraardsbergen. Binnenkort meer info.